DUKART D.O.O.

Opis podjetja

Podjetje Dukart d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007 in je generalni zastopnik podjetja Valoviti papir Dunapack d.o.o. Zabok – Hrvaška za Slovenijo. V Dunapacku izdelujejo vse vrste transportne embalaže iz valovitega kartona, v Dukartu pa manjše serije brez tiska.

Izdelki, oviti v njihovo transportno ali komercialno embalažo, potujejo po celem svetu. Embalažo iz valovitega kartona brez vsebine, ki sicer ni namenjena daljšim transportom, poleg Slovenije in sosednjih držav, izvažajo direktno na Norveško in Švico. V bližnji prihodnosti načrtujejo povečanje izvoza v še nekatere evropske države.

V Srednji in JV Evropi je Dunapack edini proizvajalec transportne potiskane embalaže v preprint flexo tehniki z lastnim preprint tiskom (preprint tehnika je učinkovit nadomestek potiskani komercialni embalaži v offset tehniki), ki je cenovno primernejši za večje serije. V Dukartu proizvajajo komercialno oziroma kaširano-komercialno embalažo s tiskom v offset tehniki.

V Trbovljah imajo skladiščno-distribucijski center, kar dodatno povečuje kakovost in odzivnost njihovih storitev, ki jih nudijo obstoječim in potencialnim kupcem.

Member name
Jože Klanšek
Address
Keršičeva cesta 39, 1420 Trbovlje
Phone
386 3 56 53 183
Website
http://www.dukart.si/
Employees
50
Income
5e
Ime člana:

Jože Klanšek

naslov:

Keršičeva cesta 39, 1420 Trbovlje

telefon:

386 3 56 53 183

spletna stran:

http://www.dukart.si/

Deli