BLAŽIČ, ROBNI TRAKOVI D.O.O.

Opis podjetja

Podjetje Blažič, robni trakovi d.o.o. je specializirano za proizvodnjo robnih trakov in distribucijo materialov za pohištveno industrijo s 145 zaposlenimi. Podjetje je eden največjih ponudnikov robnih trakov v Evropi in ekskluzivni zastopnik številnih priznanih blagovnih znamk za trge Slovenije in držav JV Evrope. Sedež podjetja je v Ljubljani, kjer posluje na 8.200 m2 poslovnih in skladiščnih površin.

Podjetje ima največji izbor barv in dekorjev, različnih debelin in različnih širin. Na zalogi imajo trakove iz furnirjev 50 drevesnih vrst,  ABS robne trakove v več kot 1000 dekorjih in melaminske robne trakove v več kot 50 različnih dekorjih.

Vrednote podjetja so kakovost, zanesljivost, prilagodljivost, znanje in ustvarjalnost pri iskanju rešitev in oblikovanju naprednih idej za lesno in pohištveno industrijo.

Družinsko podjetje z več kot 20-letno tradicijo ima vizijo, da bi ostalo zanesljiv dobavitelj materialov za pohištvo, prav tako pa postalo ključni partner pri razvoju pohištvene industrije.

Poslanstvo, h kateremu sledi podjetje, je predvsem izdelovanje in dobavljanje robnih trakov in drugih materialov za pohištvo. Svetujejo o sodobnih smernicah pri izbiri materialov, zaposlenim omogočajo ustvarjalno in prijetno vzdušje pri delu, ključnim odjemalcem pa dolgoročni partnerski razvoj.

Member name
Mihael Blažič
Address
Bravničarjeva ulica 18, 1000 Ljubljana
Phone
386 1 519 12 60
Website
http://www.blazic.eu/
Employees
10
Income
5e
Member
1
Ime člana:

Mihael Blažič

naslov:

Bravničarjeva ulica 18, 1000 Ljubljana

telefon:

386 1 519 12 60

spletna stran:

http://www.blazic.eu/

Deli