201411.17
0

Vabilo za mlade – predavanje z naslovom “Pot do uspeha”

Slovenian Business Club ter ekipa Youth Slovenian Business Club vljudno vabita na predavanje z naslovom “Pot do uspeha”, ki bo potekalo 19.11.2014 ob 18.00 uri na Pravni fakulteti v Ljubljani. Tokrat se nam bo predstavil uspešen slovenski podjetnik, prvak na svojem področju, g.Igor Akrapovič.

Nekdanji motoristični dirkač Igor Akrapovič je prve korake razvoja podjetja Akrapovič začel pred 24 leti v svoji garaži, danes pa njegova znamka velja za eno najbolj inovativnih in visokotehnoloških na svetu v segmentu oblikovanja ter izdelovanja izpušnih sistemov. Mednarodni ugled si je podjetje pridobilo z uspešno podporo vodilnih motociklističnih dirkalnih ekip.
Do sedaj je svoje naslove z uporabo Akrapovičevih izpušnih sistemov osvojilo že 96 svetovnih prvakov na dveh in štirih kolesih. Podjetje obratuje v tehnološko najsodobnejših tovarnah v Sloveniji, kjer je zaposlenih več kot 700 ljudi, svoje proizvode pa prodaja v več kot 80 državah. Velik potencial pri širjenju segmentov poslovanja podjetju obetajo inovativni izdelki, ki jih omogoča lastna livarna titana.

 Vljudno vabljeni!

PREDSTAVITEV PODJETJA: https://www.youtube.com/watch?v=TRZ5jJOCpmY