201503.13
0

Vabilo za mlade – predavanje z naslovom “Pot do uspeha”

Slovenian Business Club in Youth Slovenian Business Club vabita na predavanje z naslovom “Pot do uspeha”, ki bo tokrat potekalo v sredo, 18. marca 2015, ob 17.00 uri na Pravni fakulteti v Ljubljani (siva predavalnica).

Predstavil se bo Marjan Batagelj, predsednik uprave podjetja Postojnska jama d.d. in direktor družbe Batagel & Co ter predsednik Slovenian Business Club-a.

Marjan Batagelj je serijski podjetnik s filozofijo, da lahko uspeš kjerkoli, v kolikor ostaneš vedno zvest svojim načelom. Prve uspehe je dosegel pri trženju sesalnikov z vodnim filtrom, ki predstavljajo tudi začetek njegove blagovne znamke. Družbo Bataglel&Co. je ustanovil leta 1990 in jo že po nekaj letih popeljal v sam vrh trgovcev sesalne tehnike, blagovna znamka pa je postala sinonim za vodni sesalnik. Z zbranim kapitalom se je kasneje poskusil tudi v gradbeništvu in investiral v nepremičnine, leta 2010 pa se je odločil za nov izziv in prevzel vodenje Postojnske jame. Do leta 2028 je v upravljanje dobil tudi Predjamski grad.

Njegova vizija je jasna. Z izboljšano celovito ponudbo želi turiste s celega sveta v Postojni zadržati dlje od do sedaj povprečnih štirih ur. Postojnski jami, turističnemu biseru, želi vrniti slavo in nekdanji mednarodni ugled, v zavest vseh Slovencev pa priklicati zavedanje in ponos, da imamo prav mi nekaj tako edinstvenega in svetovno znamenitega, kar mu tudi izjemno uspeva.

Po predavanju bo sledil sproščen pogovor.

Vljudno vabljeni!