201412.08
0

Vabilo za mlade – predavanje z naslovom “Pot do uspeha”

Slovenian Business Club in Youth Slovenian Business Club ponovno vabita na predavanje z naslovom “Pot do uspeha”, ki bo potekalo v sredo, 17.decembra 2014 ob 18.00 uri na Pravni fakulteti v Ljubljani (siva predavalnica).

Svojo zgodbo nam bo predstavila karizmatična podjetnica Tanja Skaza.

Tanja Skaza je direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza iz Velenja, vodilnega podjetja v Sloveniji v predelavi in oblikovanju plastičnih mas. Družinsko podjetje Plastika Skaza je svojo zgodbo o uspehu začelo graditi v 70-ih letih na garažnem nivoju in z le dvema strojema, danes pa zaposluje več kot 200 delavcev. Preko 90% izdelkov prodajo na tuje trge in sodijo med najpomembnejše slovenske izvoznike, postali pa so tudi prvi produktno razvojni dobavitelj na svetu za multinacionalko Ikea. Kriza in vpad naročil v Sloveniji leta 2008 sta jih močno prizadela vendar so zaradi danih okoliščin razvili lastno blagovno znamko in nove linije dizajnerskih izdelkov.

Podjetje se lahko pohvali z nazivom menedžerkam prijazno podjetje, ki so ga v Plastiki Skaza prejeli lani, oktobra letos pa je podjetje prejelo prestižno slovensko gospodarsko priznanje za najboljše hitro rastoče podjetje – Zlata gazela 2014.

Po predavanju bo sledil sproščen pogovor.

Vljudno vabljeni!