201502.18
0

Uspešna predstavitev Interblockovih izdelkov na največjem evropskem igralniškem sejmu v Londonu

Sejem ICE Totally Gaming je odlična priložnost, na katerem se na začetku vsakega leta predstavi najnaprednejše izdelke in inovacije na področju igralništva strankam ter partnerjem. V podjetju Interblock so to s pridom izkoristili in so izredno zadovoljni s številnimi obiski. Pričakujejo, da bo uspešno tudi leto 2015!

Gospod John Connelly, novi predsednik uprave Interblocka, za katerega je bil to prvi predstavitveni sejem v Interblockovi družbi, je komentiral:

“Igralniška industrija se spreminja v tem trenutku; vse večja konkurenca se čuti po vsem svetu, saj igralci iščejo nova področja za koriščenje razpoložljivega dohodka. Kljub temu pa se je podjetje Interblock znašlo na poslovnem področju, kjer je vse več igralcev, ki se selijo v nove oblike iger na srečo, kot so elektronske namizne igre, kjer pa ima Interblock vodilni položaj. S preizkušenimi izdelki je naša priložnost za širitev na nove trge po vsem svetu neskončna. Leto 2015 bo dobro leto, ko bomo resnično lahko postali globalno podjetje in utrdili temelje za prihodnjo rast.”

Mr. John Connelly, CEO at Interblock and Mr. Joc Pececnik, Chairman of the Board

Foto: Interblock d.d.

Gospod Patrick Magendans, direktor prodaje za Evropo v Interblocku je poudaril samo pozitivne plati obiska sejma ICE:

“Predstavili smo najboljše, kar naš trg ponuja. Kupci, od severa do juga, od vzhoda do zahoda, so nam izrazili pozitivne odzive na naše produkte. Luksuzna znamka je več kot dizajn in sla za oko. Privablja igralce in na splošno opravičuje uspešnost. Veselimo se leta 2015, ki je pred nami, ki že napoveduje, da bo tudi izredno razburljivo. Novi trgi, novi izdelki. Vendar ta uspeh ne bi bil mogoč brez naših cenjenih partnerjev, poslovnih sodelavcev, strank in nenazadnje naše neverjetne ekipe. Skupaj smo diamanti in … Interblockovi diamanti so za vedno… “.

Interblockova ekipa se vsem zahvaljuje za dragoceni čas in prispevek na sejmu ICE Totally gaming 2015 v Londonu in se veseli srečanja z vami v prihodnosti.