201507.07
0

Tanja Skaza postala evropska Naj managerka

Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza, je v Sarajevu na svečani prireditvi prevzela nagrado za evropsko Naj managerko v regiji jugovzhodne in srednje Evrope. Nagrado – tokrat 32. – ji je podelila Neodvisna regionalna agencija združenja evropskih managerjev in časopisa Euromanager.

»Vesela sem, da so tudi na Evropskem območju prepoznali našo uspešnost in angažiranost. Verjamem, da nam bo nagrada pomagala pri globalni prepoznavnosti z namenom, da si malo lažje utremo pot do naših bodočih poslov. Cilj je, da razširimo poslovanje, odpremo nova delovna mesta in razširimo razvojne in proizvodne kapacitete. Poslovanje želimo razširiti na več enot, aktivnosti pa potekajo tudi na področju skupnih naložb s podjetji iz Srbije in Bosne,« je med drugim ob prejemu dejala Tanja Skaza, ki je bila za Naj managerko izbrana med več kot 900 nominiranci iz 15-ih držav.

Neodvisna agencija podeljuje nagrade, ki so med sedmimi najbolj spoštovanimi nagradami na svetu (v nagradah za konkurenco v New Yorku, Parizu, Londonu, Rimu, Zürichu, Madridu in Bruslju). Na podlagi strogih meril agencija opravlja identifikacijo, poimenovanja, priznanje in spodbujanje izrednih upraviteljev in najuspešnejših podjetij v Bosni in Hercegovini ter v Evropi in nagrajuje s priznanji Naj manager in Naj podjetje leta. V več kot 20 letih svojega obstoja, je nagrada Naj manager postala znana, priznana in merilo uspešnosti menedžerjev ter njihovih podjetij. Podoba in ugled te nagrade sta osnovana predvsem na konkretnih rezultatih, ki jih podjetja ali osebe dosegajo v praksi. Veličina nagrade pa je v tem, da najboljši managerji v regiji med seboj izberejo najboljšega med najboljšimi.

Nagrado Neodvisne regionalne agencije združenja evropskih managerjev in časopisa Euromanager je tokrat prejelo 30 poslovnežev iz različnih področij.

image

Fotografije: Plastika Skaza