201611.17
0

Strokovno srečanje podjetja POS Elektronček

V sredo, 16.11.2016, je v prireditveni dvorani Kongo Hotel & Casino potekalo poslovno srečanje v organizaciji podjetja POS Elektronček, ki se ukvarja z razvojem, prodajo in vzdrževanjem programske opreme s področja hotelirstva in gostinstva, storitvenih dejavnosti in trgovine. Osrednji del dogodka je temeljil na strokovnem posvetu ter predstavitvi novosti za enostavnejše in še učinkovitejše delo ter povečanje nadzora nad poslovanjem, kar sicer v podjetju ob sodelovanju z uporabniki nenehno razvijajo in nadgrajujejo, s čimer omogočajo kakovostno in sprotno spremljanje poslovanja ob preprosti uporabi.

Udeleženci posveta so bili deležni izčrpne predstavitve novosti v povezavi z GIS Prestige in TS Prestige ter z recepcijskem programom Sihot. Poleg prikaza dinamičnega cenika pijač na zaslonu GIS Borza je direktor družbe Janko Kuhar podrobno predstavil VS Prestige za prodajo vstopnic in abonmajev, Relax Prestige, ki omogoča vrsto ugodnosti v zobozdravstvu ter sprostitvenih dejavnostih, mobilni aplikaciji za hiter pregled dogajanja v gostinskem ali trgovinskem obratu iz telefon GIS Info ter TS Info, sistem daljinskega naročanja GIS Order in NCR Orderman 7+, program Hal mBills, ki omogoča gostu plačilo računa brez gotovine ali kartice, ID Shop in PriceID, kot inovativno rešitev za označevanje izdelkov po lastnih zamislih, izdelavo inventure ter zaprte sisteme plačevanja na smučiščih ter bazenskih in wellness kompleksih.

Lasten razvoj programske opreme podjetja omogoča, da so njihove storitve lahko popolnoma prilagojene uporabnikovim zahtevam. Rešitve pa v zadovoljstvo njihovih zvestih strank seveda nenehno dopolnjujejo in nadgrajujejo,da se lahko še bolj oziroma povsem približajo željam in še tako specifičnim potrebam kupcev.