201503.19
0

Špica predstavlja najnovejše tehnologije v hotelirstvu

Špica International pripravlja mednarodni seminar o inovacijah v hotelirstvu, ki se bo odvijal 24. 03. 2015 v Novi Gorici. Svetovno priznani strokovnjaki bodo predavali o tem, kako povečati zadovoljstvo in varnost gostov, povečati učinkovitost v hotelih ter zmanjšati stroške poslovanja.

Predavatelji in teme:

O najnovejših trendih glede varnosti v hotelih, dobrih praksah in tehnologijah bo govoril neodvisni svetovalec za risk management, g. Justin Bishop.

Kako izgleda poslovanje hotela, ki je opremljen s sodobnimi tehnologijami, bo z gosti seminarja podelila stranka, pri kateri so izvedli eno njihovih najboljših instalacij.

Iz podjetja VingCard, ki je inovator ter vodilno svetovno podjetje na področju varnosti in učinkovite izrabe energije v hotelih,  prihajata  g. Antonio Paladino in g. Stefan Nedelcu, ki bosta predstavila rabo Bluetooth tehnologije za odpiranje vrat sob s telefonom, ki jo že uporabljajo VIP gostje v Starwood hotelih. Razkrili bodo tudi nekaj zanimivih varnostnih incidentov, ki so se poleti pripetili na Hrvaškem ter razložili, zakaj so nekatere ključavnice zdržale, druge žal ne.

Miro Brejc, vodja produktov za hotelirstvo pri  Špici International pa bo predstavil, kako elektronsko planirati delo zaposlenih v odvisnosti od zasedenosti hotela, kako se poveča učinkovitost dela ter zmanjšajo stroški dela in ob tem poveča zadovoljstvo ne le gostov, pač pa tudi zaposlenih.

Preverili bodo, kako  lahko hoteli, ki v času obnove niso uvedli online sistema za kontrolo dostopa v sobe ali sistemov za energetsko učinkovitost,  brez večjih gradbenih posegov in polaganja velike količine kablov, dosežejo enak nivo varnosti in energetske učinkovitosti.

V Špicinem demo kotičku bo moč videli, kako se prikazane rešitve implementirajo in kako delujejo v praksi.

Seminar je brezplačen, prijavite pa se lahko na povezavi:

žolna na vratih