201506.08
0

Špica postala SAP tehnološki partner

Podjetje Špica International je skozi četrt stoletja svojega delovanja v domačem in tujem prostoru postalo sinonim za agilne, učinkovite in kreativne rešitve na področju skladiščnega poslovanja, prodaje na terenu, popisa osnovnih sredstev, označevanja in sledenja ter kontrole pristopa in registracije delovnega časa. Mnoga podjetja, ki so se odločila za Špicine rešitve, so imela že več let uveden celovit informacijski sistem SAP. Špicini strokovnjaki so ga morali pametno umestiti v načrt oblikovanja svoje rešitve in poskrbeti, da bosta povezani platformi – ob minimalnih stroških administracije in vzdrževanja – delovali brezhibno in se dopolnjevali.

Špica je po mnogih uspešno izvedenih projektih povezovanja SAP-a s svojimi rešitvami pred kratkim tudi uradno postala SAP tehnološki partner. Svojo agilnost in učinkovitost je dokazala v podjetjih kot so Ljubljanske mlekarne, Slovenske železnice, Luka Koper, Telekom Slovenije, Krka, Lek, Spar in Gorenje.

»Kot zmagovalna rešitev se je vedno izkazalo kombiniranje lastnega znanja in specialnih rešitev z že obstoječimi SAP sistemi ter polna izkoriščenost obstoječih investicij. Sodelovanje s SAP ekipo bo našim uporabnikom omogočilo še boljše rešitve.« Tone Stanovnik, direktor Špice International