201609.06
0

Skaza utrjuje poslovne vezi na tujih trgih

V inovativnem in uspešnem družinskem podjetju Skaza si iz dneva v dan prizadevajo najti najboljše rešitve za svoje kupce, pri tem pa se vedno bolj osredotočajo tudi na nove trge. Svoje do okolja prijazne trendovske izdelke za dom, ki jih izdelujejo iz biorazgradljivih materialov in reciklirane plastike, zato redno predstavljajo na sejmih v tujini. Že pretekli konec tedna so izdelke postavili na ogled na enem največjih trendseterskih sejmov Maison & Objet v Parizu.

V Parizu preverjajo odziv obiskovalcev sejma na nove barve linije izdelkov Contessa. Pripravili so namreč izbor šestih pastelnih barv, od tega, kako jih bodo sprejeli, pa je odvisno, ali bodo z njimi razširili njihovo trenutno ponudbo. Poleg nove linije Contessa bodo na sejmu Maison & Objet zaradi velikega zanimanja predstavili še linijo izdelkov za dom Viva v pastelnih odtenkih in prodajni hit na francosko govorečih trgih – kuhinjski kompostnik Bokashi Organico, ki je prav tako izdelan iz reciklirane plastike.

Maison & Objet 2016

Maison & Objet se uvršča med tri najpomembnejše referenčne sejme na področju notranje arhitekture, umetnosti bivanja in dizajna, zato je po besedah Tanje Skaza pravi naslov za promocijo slovenskega industrijskega oblikovanja s tega področja na zahtevnem francoskem trgu: »Obiskovalci ocenjujejo, da gre za sejem, ki na enem mestu združuje tako ogromno talenta kot tudi vrhunskega dizajna.«

Skaza se bo s pastelno linijo Viva predstavila še na treh sejmih v Skandinaviji, od katerih prvi odpira svoja vrata v torek, 6. septembra. Sejmi, na katerih so v ospredju novosti za prihodnje leto, bodo potekali na Švedskem, Norveškem in Finskem. »Sejemski trojček bomo izkoristili predvsem za predstavitev naših izdelkov, ki smo jih razvili za segment karavaninga,« je povedala direktorica podjetja, ki z barvitostjo, modernostjo, dizajnom in ekološko proizvedenimi izdelki soustvarja svetovne trende na področju izdelovanja izdelkov iz plastike.

Maison & Objet2016

Priložnost za utrjevanje poslovnih vezi z obstoječimi tujimi poslovnimi partnerji in navezovanje stikov z novimi bo tudi na dogodku Open doors pri enem največjih distributerjev za trgovske centre v Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. Dogodek, na katerem se bo Skaza predstavila po sejmu v Parizu, obišče več sto poslovnih partnerjev, neodvisnih trgovcev in predstavnikov velikih trgovskih verig.