201705.25
0

Skaza praznuje 40 let uspešnega delovanja

Pred 40 leti se je v Velenju rodilo družinsko podjetje Plastika Skaza, ki danes dela družbo uspešnim slovenskim podjetjem in šteje več kot 300 zaposlenih.

Gre za inovativno, hitrorastoče, tržno usmerjeno evropsko podjetje s področja plastike, ki proizvaja izdelke za avtomobilsko, elektro in pohištveno industrijo ter izdeluje izdelke za dom lastne blagovne znamke. Uvrščeni so med 1000 podjetij, ki najbolj navdihujejo Evropo. Sodelujejo z vodilnimi evropskim in svetovnimi proizvajalci in trgovci in v vseh letih delovanja niso izgubili zaupanja niti enega samega poslovnega kupca.

40-letno zgodovino danes uradno proslavljajo s strateško konferenco, kjer skupaj z gosti iz vse Evrope govorijo o prihodnosti, ki je povezana z naravi in človeku prijaznejšo plastiko v povezavi s krožnim gospodarstvom. Celotno dogajanje pa bodo zaključili s prireditvijo, ki bo namenjena predvsem sproščenemu druženju.

Poseben poudarek na strateški konferenci bo namenjen tudi oskrbovalni verigi v proizvodnem podjetju in njeni optimizaciji. Dobro zasnovan sistem, ki združuje dobavitelja, nabavo, proizvajalca in distribucijske kanale do končnega kupca namreč prinaša veliko prednosti za vse udeležence v njem.

Ponosni na zgodovino in korenine se z velikim veseljem ozirajo v prihodnost. Na 40 novih let priložnosti, izkušenj in ciljev.

Fotografije: Plastika Skaza d.o.o.