201507.09
0

Sibo G. povečuje prepoznavnost v tujini

Predstavniki podjetja Sibo G. iz Škofje Loke so se pravkar vrnili iz uspešne predstavitve na sejmu Cosmetic business v Munchnu. Sejem je največji te vrste v Evropi, kjer se sreča 400 razstavljavcev iz sveta kozmetične industrije, od dobaviteljev materialov do  proizvajalcev embalaže, katero so predstavljali tudi v Sibo G.

Sicer pa so se v letošnjem letu predstavili že na 4 sejmih, poleg omenjenega še na sejmih kozmetike PCD v Parizu in COSMOPACK v Bologni ter sejmu farmacije in medicine CPhi v Istanbulu. V jeseni bodo razstavljali še na CPhi worldwide v Madridu, ki pa je največji sejem za farmacijo in medicino v Evropi.

Udeležba na mednarodnih sejmih se je izkazala za zelo uspešno, saj so z lastno postavitvijo sejemskega prostora utrdili svojo prepoznavnost na trgu in med obstoječimi poslovnimi partnerji, poleg tega pa pridobili tudi precej novih strank. S tem si zagotavljajo rast tudi v prihodnje.

V letu 2016 nameravajo še povečati sejemske aktivnosti, udeležili se bodo namreč sejmov v ZDA in v Aziji, kjer bodo lahko predstavili svoje izdelke iz plastike za kozmetično, prehransko in farmacevtsko industrijo.

image

Fotografije: Arhiv Sibo G., d.o.o.