201410.13
0

Sekcija mladih SBC z mesecem oktobrom ponovno aktivna

Z nastopom novega študentskega leta smo ponovno pričeli z aktivnostmi sekcije Youth Slovenian Business Club. Z namenom aktivnega povezovanja ter intenzivnega sodelovanja smo se odzvali vabilu študentskega kluba Š.E.F. na dogodek Busniness Weekend, ki je potekal v času od 10.10. do 12.10.2014 v Bovcu.

Kot eden vidnejših govorcev je svojo poslovno pot predstavil tudi predsednik Slovenian Business Cluba, g. Marjan Batagelj. Pestro karierno pot je pričel že v času študija, jo nadaljeval z uspešnim podjetjem, kasneje nastopil kot investitor na dinamičnem trgu nepremičnin ter leta 2010 prevzel vodenje Postojnske jame, kjer je združil pridobljeno akademsko in podjetniško znanje ter izkušnje. Udeležencem je predstavil tudi Slovenian Business Club, njegov namen, kriterije za včlanitev in razlog, da se je odločil postati del te zgodbe.

Drugi dan Business Weekenda je bil pretežno v znamenju sekcije mladih ter novodobnega managementa. V klubu smo študentom podrobneje predstavili sekcijo mladih, pogoje ter možnosti včlanitve. Odziv študentov na celotni dogodek je bil izjemno pozitiven, z navdušenjem so izrazili željo, da bi bilo tovrstnih srečanj še več.

Naslednja predstavitev Youth Slovenian Business Cluba bo potekala v sredo, 15.10.2014, ob 17.uri na Fakulteti za Elektrotehniko v Ljubljani (Predavalnica 2).

Vljudno vabljeni!