201704.25
0

Še več nagrad za Akrapoviča

Podjetje Akrapovič je tudi letos prejelo prestižno nagrado Red Dot v kategoriji produktnega oblikovanja.

Tokrat je nagrado prejelo za čudovit izpušni sistem Racing Line iz titana za Yamaho TMAX. Izpušni sistem je rezultat najsodobnejše tehnologije in vključuje posebno obliko dušilca, ki zelo dobro ponazarja inovativne oblikovalske in proizvodne sposobnosti slovenskega proizvajalca.

Akrapovičev izpušni sistem Racing Line iz titana za Yamaho TMAX je bil za nagrado Red Dot v kategoriji produktnega oblikovanja za leto 2017 izbran med številnimi prijavami iz 54 držav po svetu, ki so sodelovale na tem uglednem mednarodnem oblikovalskem tekmovanju.

Mednarodna nagrada za fotografije Akrapovičevih izpuhov

Poleg tega se Akrapovič veseli tudi uspeha slovenskega fotografa Blaža Zupančiča, ki je  za fotografije treh Akrapovičevih izpušnih sistemov prejel prestižno nagrado Evropske fotografske zveze, »European Commercial Silver Camera«.

Njegovi čudoviti posnetki v popolnosti razkrivajo umetniško lepoto treh izpušnih sistemov ter odlično ponazarjajo moč in lepoto Akrapovičevega izpuha. Z njimi je Zupančič na uglednem tekmovanju »FEP Professional Photographer of the Year 2017«, ki je potekalo 2. aprila 2017 v Catanii na Siciliji, zasedel drugo mesto v kategoriji komercialne fotografije.

EF_Akrapovič

Nagrajene fotografije so predstavljene tudi na Akrapovičevem koledarju za leto 2017..