201805.25
0

SBC – Klub slovenskih podjetnikov presegel mejo 100. članov

Za nami je obdobje intenzivne rasti članstva, obenem pa tudi intenzivnega postavljanja novih projektov kluba. Na včerajšnjem srečanju smo v svoje vrste pozdravili 21 novih članic in članov, letos skupaj že 34. Klub slovenskih podjetnikov prvič šteje več kot 100 članov, natančneje 103.

Z velikim veseljem smo v svoje vrste pozdravili nove člane kluba, ki vsak na svojem področju pišejo uspešne zgodbe: Alpod, Bemija, BVG, Digit, Elektro Jezernik, Hyla, Hypex, IMP Pumps, Klemen Transport, Malalan, Nevron, Oblak Group, Palma, Podkrižnik, Prigo, Sam, Selmar, Tapro, Tehnos, TEM Čatež in Zorn Plus.

Skupno druženje je bilo tudi priložnost za predstavitev novega in sodobnega Medicinskega centra Ljubljana, ki na enem mestu ponuja uporabnikom večino ambulantnih diagnostičnih, terapevtskih in rehabilitacijskih storitev skupaj s sodobno opremljenim laboratorijem, v katerem deluje član kluba dr. Marko Bitenc z zasebnim Zdravstvenim zavodom Zdravje in Kirurgijo Bitenc, ki je tudi pobudnik in ustanovitelj novo nastalega zdravstvenega projekta v Ljubljani.

Fotografije: AV Studio