201610.13
0

Savinjsko-zasavska gazela 2016 v rokah Skaze

6. oktobra je v Šolskem centru Celje potekal izbor za regijsko gazelo savinjsko-zasavske regije. V družbi odlične konkurence, ki so jo sestavljala podjetja Petre, Mega M in Plastika Skaza, je naslov že drugo leto zapored osvojila prav Plastika Skaza.

Podjetje je nedavno spremenilo celostno podobo in tudi ime družinskega podjetja, ki ima skoraj 40-letno tradicijo, spremenilo iz Plastika Skaza v Skaza Smart plastic, ki v pravi meri odraža njihovo strateško razvojno usmeritev.

Ob prejemu nagrade je Laura Rednak izvršna direktorica Skaze povedala, da so v njihovem podjetju bistveni ljudje. Zahvalila se je vsem zaposlenim, ki jih vidijo tudi kot most med podjetjem in kupci. Zavedajo se, da je kupec kralj in da ga lahko obdržijo le, če ga bodo upoštevali in ga spremenili v njihovega poslovnega partnerja.

K sebi vabijo vse, ki so ambiciozni

Razglasitev regijskih gazel je bila v Šolskem centru Celje, saj so si organizatorji letos želeli povezati uspešna slovenska podjetja z mladimi. Rednakova je ob tem povedala, da v Skazo vabijo vse, ki so ambiciozni, saj bodo le s ciljno usmerjenimi zaposlenimi lahko dosegli zastavljene cilje.

“Vsak lahko na svoji poti doseže veliko, če si le zastavi cilj in mu sledi. Tisti, ki se trudijo in delajo, bodo prišli do svojega cilja. Tudi sama sem dokaz za to,” je mlade spodbudila Rednakova.

skaza-regijska-gazela-2016-rednak

Po letu 2014 Skaza ponovno v lovu za zlato gazelo

Plastika Skaza je leta 2014 že osvojila zlato gazelo, že drugo leto zapored pa se v lov za novi zlati kipec podaja kot dobitnica regijske gazele. Skaza je tako peta finalistka za zlato gazelo 2016. Zadnjo regijsko gazelo bodo 13. oktobra izbrali med finalisti v dravsko-pomurski regiji v šolskem centru Ptuj. Zlata gazela pa bo znana 19. oktobra.