201505.14
0

Revitalizacija Hotela Jama v Postojni

V teku je priprava projektne dokumentacije za prenovo oziroma revitalizacijo Hotela Jama v Postojni. Vezi, ki so se spletle na srečanjih članov Slovenian Business Club, so pripomogle k medsebojnemu sodelovanju dveh članskih podjetij. Postojnska jama d.d. ter z njo na čelu g. Marjan Batagelj je pripravo projektne dokumentacije za prenovo Hotela Jama zaupala v izdelavo arhitektom in inženirjem podjetja Protim Ržišnik Perc d.o.o. iz Šenčurja (www.protim.si).

Skladno z željami investitorja Postojnska Jama d.d., arhitekturna zasnova ponovne oživitve hotela izhaja iz spoštovanja njegove 42-letne zgodovine in odgovarja potrebam tipičnega obiskovalca Postojnske jame. Hotel Jama bo tako kategoriziran kot trizvezdični ter bo oblikovan in izveden v “retro” stilu.

Protim Ržišnik Perc d.o.o. je neodvisno svetovalno in projektantsko podjetje arhitektov in inženirjev, v katerem več kot 50 redno zaposlenih strokovnjakov vodi projekte od prvih konceptualnih zasnov do odprave zadnje pomanjkljivosti na v uporabo predanem objektu. Integralno izvajajo storitve projektanta in svetovalca, zastopnika investitorja, nadzornega inženirja in koordinatorja izvedbe v sklenjeni verigi odgovornosti, od začetka do konca projekta.

Podjetje Protim Ržišnik Perc d.o.o. v fazi priprave projektne dokumentacije vse člane, potencialne izvajalce pri izvedbi prenove Hotela Jama, vabi k sodelovanju v duhu, da v največji možni meri spodbudi medsebojno sodelovanje članov Slovenian Business Cluba.