201511.05
0

Priprava na prihod davčnih blagajn v podjetju POS Elektronček

POS Elektronček je vodilni slovenski ponudnik programske in strojne POS opreme. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja se njihova programska oprema povsem prilagaja zahtevam in zakonodaji slovenskega trga.

Pretekli mesec so v ta namen pripravili oz. sodelovali na različnih dogodkih, kjer so bili številni uporabniki deležni dodatnega znanja. Na dnevu odprtih vrat “Mi za vas” v organizaciji Skupine Simič&partnerji, ki je potekalo v dvorani Kolosej v Ljubljani, je bilo tako realiziranih vrsto zanimivih, aktualnih in praktičnih predavanj za davčne svetovalce, računovodje, direktorje ali lastnike podjetij ter vse tiste, ki se s to tematiko sicer srečujejo tako ali drugače. Preko 500 udeležencem je direktor POS Elektrončka g. Janko Kuhar približal temo “Priprava na davčne blagajne”.

Predavanje g. Kuharja - POS Elektronček

Fotografije: Skupina Simič&pertnerji

V Horeca centru se je odvijal poslovni zajtrk in strokovno predavanje g. Kuharja na temo “Davčne blagajne za zavezance”. Okoli 250 svojih partnerjev pa so z novostmi s področja omenjene teme gostili v grosupeljskem Hotel&Casino Kongo in tako nadaljevali s serijo uspešnih dogodkov ter izobraževanj.

Ker bodo davčne blagajne od 2.januarja 2015 obvezne za vse, ki prodajajo blago in storitve za gotovino, so v podjetju z veseljem na voljo za vso dodatno pomoč ter informacije.

o   E-mail: prodaja@pos-elektroncek.si

o   Tel: 01 8309 550  ali 041 642 260