201501.29
0

POS Elektronček se predstavi na GASTexpo 2015

Podjetje Pos Elektronček nudi programsko opremo Prestige namenjeno gostinski, hotelski, trgovinski, storitveni in Welness dejavnosti. Programska oprema Prestige omogoča nadzor finančnega in materialnega poslovanja z enega mesta za eno ali več poslovnih enot. Podjetje med drugim zastopa recepcijski program Sihot nemškega podjetja Gupsa AG, ki je eden od vodilnih proizvajalcev v svetu za vodenje hotelskega poslovanja. Sihot je postal v oktobru 2014 partner Best Western skupine.

Podjetje bo svoje produkte in novosti predstavilo na 9. Sejmu Okusov GASTexpo & Sladoled, ki tudi letos vabi s svojo pestro in kakovostno ponudbo razstavljavcev in strokovnega programa k obisku vse, ki se s področjem gastronomije ukvarjajo profesionalno kot tudi druge posameznike, ki želijo biti na tekočem s trendi v gastronomiji in izpopolniti svoje znanje na praktičnih delavnicah.

Njihov razstavni prostor lahko obiščete v Hali A  Gospodarskega razstavišča v Ljubljani vse do sobote, 31. januarja 2014, vsak dan med 10.00 in 19.00 uro. Vljudno vabljeni!