201708.28
0

Podjetniki in športniki so minulo soboto zbrali rekordno vsoto

V soboto se je na obnovljeni lokaciji golf igrišča Royal Bled odvijal že 7. dobrodelni golf turnir z Anžetom Kopitarjem in Jocem Pečečnikom ter njegovo skupino Interblock. Na tokratnem dogodku se je s pomočjo številnih uspešnih slovenskih podjetij, športnikov ter posameznikov zbralo rekordnih 110.871,80 evrov.

S svojimi prispevki so dogodek podprla številna podjetja, med njimi tudi nekateri člani Kluba slovenskih podjetnikov: Akrapovič, Arkas, Avto hiša Vrtač, Accentec, Avto Aktiv, Blažič, robni trakovi, Conditus, Cvetličarna Khaya, Dat-con, Dr. Glass, Elvez, E-branjevka, Elbacom, Eurocom, GEC Plešce, Golf igrišče Royal Bled, Icepeak, Iskratel, Jezeršek Gostinstvo, Kirurgija Bitenc, Lotrič Meroslovje, Lumar, Makplast, MennYacht, Mebor, Modri val, Mit, NLB, Plastika Skaza, POS Elektronček, Riko, Roto, Star Travel, Summit Avto, Vitraj in znana slovenska imena kot so Filip Flisar, Luka Dončič, Domen Prevc, Jure Košir, Tomaž Vnuk, Peter Mankoč, Goran Dragič, voditelja in stand up komika Vid Valič in Denis Avdič, pevka Ditka in Zmagovalka Slovenija ima Talent 2014 Jana Šušteršič, čarodej Magic Aleksander in mnogi drugi.

Člani SBC in Anže Kopitar

Člani Kluba slovenskih podjetnikov z Anžetom Kopitarjem

Vrhunec večera z razglasitvijo višine zbranih sredstev in podelitvijo simboličnih čekov prejemnikom sredstev, pa je tudi tokrat orosilo marsikatero oko. Z zbranimi sredstvi so pod okriljem Ustanove Rdeča Žoga, Fundacije SBC, na pomoč priskočili Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Vesele nogice” za projekt Zvesti donator, kjer v programih lahko pomagajo večjemu številu otrok in njihovim družinam, Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Namesto pike vejica”, za enega izmed njihovih članov, Nejca Robiča, ki je ob porodu utrpel dihalno stisko in možganske krvavitve, posledica je huda oblika cerebralne paralize, Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice za nakup aparata za 24 urno merjenje EKG (aparat, ki poleg ljubezenskih težav pri bitju srca zazna tudi bolezenske motnje), Zvezi Prijateljev Mladine Ljubljana Moste Polje za projekt Mladi in Evropa – potovanje po osrednji in južni Italiji za 8-10 perspektivnih mladostnikov ter vikend tabor za okoli 20 ogroženih družin ali več kot 60 oseb v jesenskem obdobju in ter trem mladim in talentiranim športnikom, Lovru Planku (biatlon), Luciji Šušteršič (atletika) in Gašperju Štihu (plavanje).

Prejemniki donacij

Prejemniki donacij 7.Dobrodelnega golf turnirja

Iskrena zahvala gre tudi tokrat prav vsem sodelujočim!