201411.24
0

Podjetje Sibo G. na sejmu CPHI v Parizu

Podjetje Sibo G. je že četrto leto zapored razstavljalo na enem največjih mednarodnih sejmov za farmacijo in medicino – na sejmu CPHI, ki je letos potekal v Parizu, od 7. Do 9.oktobra in je eden od sejmov CPHI, ki se odvijajo po vsem svetu. Pod okriljem sejma so združeni dogodki iz štirih različnih področij: proizvodnja surovin, razvoj in plasiranje izdelkov na trg, embalaža izdelkov ter oprema in tehnologija izdelkov.

Na sejmu je podjetje razstavljalo zapiralno embalažo za tube, lončke in zamaške za farmacijo ter ponudilo celovite rešitve za tehnično zahtevne izdelke s področja farmacije in medicine.

Sejem se je že v prejšnjih letih izkazal za zelo uspešnega, letos pa jim je uspelo podpisati pogodbo s podjetjem, s katerim bodo skupaj razvili medicinsko aparaturo za zgodnje odkrivanje aids-a, izdelali orodja in tudi brizgali plastične komponente za to aparaturo.

Podjetje Sibo G. se je v letošnjem letu predstavilo kar na petih mednarodnih sejmih po vsem svetu, z različnih področij, kot so prehrana, kozmetika, farmacija in medicina. Z namenom utrditi prepoznavnost podjetja in pridobiti nove posle bodo tudi v letu 2015 prisotni na petih do šestih sejmih po vsej Evropi, Turčiji in ZDA.