201411.03
0

Podjetje Intera na Infosek Expo 2014

Na že devetem sodobnem B2B sejmu informacijske tehnologije in varnosti – INFOSEK EXPO se je predstavilo tudi podjetje Intera, s predavanjem “Ali imate vse podatke o vaših strankah na enem mestu?”

Konferenca v naboru različnih podjetij ponuja priložnost, da se obiskovalci seznanijo z različnimi, najnovejšimi tehnologijami in storitvami s področja varovanja podatkov ter tako ostajajo v koraku s časom. Zaupnost, celovitost in razpoložljivost informacij igrajo bistveno vlogo pri ohranjanju konkurenčnosti, dobičkonosnosti ter usklajenosti z zakonom in prav zato je izmenjava praks, mnenj in izkušenj na tem področju izjemno pomembna.

V okviru te konference je podjetje Intera obiskovalce seznanilo z možnostmi, ki jih ponuja sodobna CRM aplikacija, ter izpostavilo prednosti, ki jih uporabniku omogoča Intrix.

Številni govorci iz različnih podjetij, med drugim tudi nekdanja informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar, so spregovorili o možnostih, ki jih ponujajo informacijske tehnologije, ter pravicah do varstva osebnih podatkov, strokovnjaki iz različnih podjetij pa so nanizali vrsto priložnosti, ki jih IT ponuja na različnih segmentih poslovanja podjetij.