201605.13
0

Podjetje Blažič se pripravlja na nepozaben dogodek

Ljubljansko družinsko podjetje Blažič pohištveno industrijo oskrbuje že več kot 29 let. Njihova dejavnost ni le distribucija, pri lastni proizvodnji so specializirani za robne trakove. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov na tem področju v Evropi podjetje stalno stremi k izboljšavam ter izpopolnjevanju, zato za svoje kupce, stranke ter simpatizerje pripravlja edinstveno izkušnjo.

Dvodnevni dogodek »Blažič Experience« se bo odvijal 2. in 3. junija 2016 v Mestu oblikovanja Slovenija, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani. V sklopu dogodka »The magic of business relationship« se bo odvijala okrogla miza »dobavitelj – kupec« z lastnikom visokotehnološkega razvojnega podjetja in prvakom na svojem področju, g. Igorjem Akrapovičem ter drugimi gosti iz sveta pohištvene industrije. V sklopu dogodka »Playful creativity« pripravljajo okroglo mizo na temo množičnega financiranja z Matejem Rauhom ter avtorji lastnih projektov s Kickstarterja.

Tudi tokrat bodo poskrbeli za številne praktične delavnice, namenjene vsem obiskovalcem, ki bi se radi naučili novih veščin ali zgolj utrdili svoje obtoječe znanje. Na ogled bo razstava inovativnih izdelkov iz robnih trakov ter novi trendi v panogi.

Vljudno vabljeni na vrsto zanimivosti, med drugim četrtkovo in petkovo večerno druženje ob zvokih dobre glasbe in izjemnih okusih izpod rok ekipe Jezeršek. Več informacij: http://www.blazic.eu

BLAŽIČ