201504.16
0

Podjetje Blažič je ob 5 obletnici poslovanja zabeležilo tudi uspešno predstavitev na sejmu Mebel v Skopju

Hčerinsko podjetje Blažič, robni trakovi Skopje, je pretekli mesec zabeležilo 5 obletnico poslovanja. Ob tem pomembnem dogodku pa se je podjetje tudi uspešno predstavilo na mednarodnem sejmu pohištva, opreme in pohištvene mehanizacije Mebel 2015 v Skopju.

Ta je letos potekal že 41. po vrsti in konec preteklega meseca ga je obiskalo več kot 60.000 novosti željnih obiskovalcev, ki so imeli kaj videti, saj se je na sejmu predstavilo več kot 400 domačih in tujih razstavljavcev. S svojim poslovnim karakterjem je sejem pridobil ugled v pohištveni industriji na širšem področju balkanskega polotoka in postal eden najbolj obiskanih v regiji.

DSC00958

Podjetje Blažič robni trakovi se je na njem predstavilo s številnimi novostmi v ponudbi, med drugim z robnimi trakovi AirMelt in LaserMelt za nevidni spoj,  primernimi za aplikacijo s pomočjo vročega zraka »Hot-Air«, laserja, plazme ter IR – infrardečih žarkov.  Pozornost so vzbudili s celostno predstavitvijo robnih trakov,prav tako pa tudi z ostalimi novostmi na področju plastične galanterije ter inovativnimi rešitvami drsnih sistemov.