201506.01
0

Plastika Skaza združila družine na 2. Družinskem dnevu

Podjetje Plastika Skaza je v osrčju Šaleške doline v Velenju na Titovem trgu organizirala že 2. Družinski dan in združila prav vse delce svojih zaposlenih z občino. »Družinski dan je veliko sporočilo našim Velenjčankam in Velenjčanom, kdo smo in kaj počnemo v podjetju, da nas spoznajo tudi na drugačen način, in vidijo, da smo zelo preprosti, ampak vseeno ciljno naravnani. Res se lahko občuti, da živimo naš slogan ˝Vsi delci štejejo˝,« je povedala Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza.

Ker v podjetju vedno stremijo k razvoju kadra, so tudi na dogodku skušali skupaj poiskati še več potenciala. Vsak je imel namreč priložnost, da poda svoje ideje in odda vlogo za zaposlitev. Starši so lahko spoznali tudi vsak njihov mini oddelek, vse od financ do tehnologije. Seveda ni manjkalo popustov na njihove inovativne izdelke iz blagovne znamke Cuisine, katerih značilnost je, da so izdelki v večini narejeni iz recikliranega materiala, izredno barviti in hkrati kakovostni, saj jih brez težav peremo v pomivalnem stroju. Na vprašanje, zakaj družinski dan, pa energična direktorica dodaja še: »Vse to smo naredili, ker čutimo odgovornost do našim občank in občanov. Ni lepšega, kot videti številne nasmejane otroke in starše, ki si nas želijo spoznati.«

Skaza 2

Ob prijetnem sobotnem dnevu so se najmlajši tako lahko zabavali ob animacijah maskote Organko, smešnega klovna ter spuščanju velikih milnih balončkov. Družine so združili tudi z zabavnimi družabnimi igrami.

Zbrane je zabaval tudi klovn

Fotografije: Plastika Skaza d.o.o.