201501.21
0

Plastika Skaza stavi na plastiko prihodnosti

Plastika Skaza je po novem tudi gospodinjske pripomočke iz recikliranih materialov začela izdelovati v živih barvah, rumeni, zeleni, roza in turkizni. Z ostalimi kuhinjskimi dodatki, kot so posoda, krožniki pa imajo izdelke že v več kot 20 različnih barvah. Že lani so na trg prvi na svetu ponesli plastične izdelke v zlati in srebrni barvi, pozneje pa prav tako prvi izdelali plastične izdelke z bleščicami. »Ugotovili smo, da imajo ljudje radi plastične izdelke, ki so lepi in v živih barvah. Prav zato smo sedaj tudi gospodinjske pripomočke naredili v več barvah, da se lahko kombinirajo z ostalimi plastičnimi izdelki, od posod, lončkov do krožnikov,« je dejala direktorica podjetja Plastika Skaza Tanja Skaza.

Podjetje se bo s to barvitostjo in novostmi predstavilo na enem največjih trendseterskih sejmov Maison&Objet v Parizu, ki se bo odvijal od petka, 23. januarja, do torka, 27. januarja 2015. Na internacionalnem sejmu bo 3177 razstavljavcev.

Plastika Skaza se bo na sejmu predstavila s sloganom »Plastika prihodnosti« – »Future plastic today«, saj so njihovi izdelki narejeni tako iz reciklirane odpadne plastike kot tudi iz komunalnih odpadkov. »Velik poudarek dajemo na recikliranem materialu, kar so tudi materiali prihodnosti. Pri nas z barvitostjo, modernostjo, dizajnom in ekološko proizvedenimi izdelki soustvarjamo svetovne trende na področju izdelovanja izdelkov iz plastike,« je izpostavila direktorica podjetja Plastika Skaza Tanja Skaza.