201605.04
0

Plastika Skaza se uči od najboljših

V družinskem podjetju Plastika Skaza veliko vlagajo v izobraževanje in razvoj svojih zaposlenih. Pri tem se zgledujejo po najboljših, ki krojijo poslovni svet in se od njih tudi učijo.

Izvršna direktorica Plastike Skaza Ana Laura Rednak in vodja kupca Ikea v Plastiki Skaza Anja Aristovnik sta bili povabljeni v goste k ustanovitelju švedskega pohištvenega giganta Ikea – Ingvarju Kampradu. Svetovno znana poslovna ikona, ki je pri 90 letih še vedno poln energije in volje do življenja, je v domačem Älmhultu z izbranimi gosti delil svoje izkušnje iz poslovnega sveta.

»Ingvar Kampard je neverjeten vizionar in kljub častitljivim letom še vedno prekipeva od energije. V svojem govoru nas je pozval, naj se povezujemo s trgovci – oni so namreč tisti, ki se srečujejo s kupci, zato jih tudi najbolje poznajo. Trgovci nam bodo znali pomagati z nasveti, kako se prilagoditi končnemu kupcu in zadovoljiti njegove želje,« je povedala Ana Laura Rednak.

V inovativnem in uspešnem družinskem podjetju Plastika Skaza si iz dneva v dan prizadevajo najti najboljše rešitve za svoje kupce. Srečanja, kakršno je bilo z ustanoviteljem Ikee, pa so v veliko spodbudo za nadaljnje delo.

Foto: Barbara Reya