201602.02
0

Plastika Skaza se poteguje za nagrado EBA

European Business Awards nagrajuje poslovno prodornost in etiko v evropski poslovni skupnosti ter najbolj izstopajoče primere uspešnih podjetij ali podjetnikov izdržav Evropske unije.Plastika Skaza, kot uspešno, rastoče družinsko podjetje, ki z jasno vizijo in strategijo posega po novih izzivih prihodnosti je uvrščeno med nacionalne šampione letošnjega tekmovanja EBA, katerega organizira RSM.

Kot strokovnjaki za področja pohištvene industrije, bele tehnike, avtomobilske in elektro industrije so razvili tudi uspešni lastni blagovni znamki, namenjeni končnim kupcem. Žirijo so prepričali s skoraj 40 letno tradicijo izkušenj, znanjem, vrhunsko tehnologijo, s skrbjo za zaposlene in odgovorno okoljevarstveno politiko na področju razvoja in brizganja plastike ter predelave plastičnih mas. Tudi ohranjanje dolgoletnih partnerstev z multinacionalkami kaže na odgovornost in zanesljivost podjetja. Dodana vrednost podjetja pa je zagotovo tudi pridobitev ostalih gospodarskih, tehnoloških in osebnih priznanj, ki potrjujejo vztrajnost in trud skozi vsa ta leta.

V predstavitvenem filmčku poudarjajo naprednost njihovih proizvodnih procesov, osvojitev številnih priznanj ter lastni blagovni znamki Organko, kuhinjski koš za biološke odpadke, in C!Cuisine, dizajnersko linijo kuhinjskih pripomočkov. Njihovo zgodbo uspeha si lahko ogledate ter glasujte vse do petka, 26. februarja.