201412.11
0

Plastika Skaza prejela certifikat Družini prijazno podjetje

Letos se je v projekt certifikat Družini prijazno podjetje na novo vključilo 32 slovenskih podjetij in organizacij. Do danes je v projektu sodelovalo 217 slovenskih podjetij, med katerimi je trenutno 175 podjetij in organizacij, ki imajo veljaven certifikat in skupaj zaposlujejo prek 70 tisoč zaposlenih.

Ekvilib Inštitut je skupaj z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti 10. decembra 2014 na slavnostni podelitvi v Cankarjevem domu podelil osnovne certifikate 18 novim podjetjem, ki so se v letu 2014 pridružila ostalim nosilcem certifikata Družini prijazno podjetje in so v tem času že uvedla izbrane ukrepe. Med nove prejemnike osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje pa spada tudi podjetje Plastika Skaza iz Velenja.

Podjetje Plastika Skaza želi prispevati k dolgoročnemu procesu spreminjanja kulture v podjetjih in v javnosti nasploh, ozavestiti posameznike in delodajalce, da uspešna kariera in družina nista nezdružljivi in se ne izključujeta ter da za uspešno kariero ni treba žrtvovati družinskega življenja.

Družini prijazno podjetje

Foto: Janez Platiše