201405.16
0

Plastika Skaza predstavila novi liniji dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov Cusine

V Velenju so včeraj uradno odprli razstavni prostor blagovne znamke Cusine. Dizajnerski kuhinjski pripomočki so izdelani iz kakovostne reciklirane plastike, odlikujejo pa jih kakovost, številne pisane in žive barve, funkcionalnost ter pečat mladih oblikovalcev. Omenjeni izdelki so odraz poslovne filozofije podjetja, pri kateri stavijo na estetiko, kakovost in dober dizajn. So v več kot dvajsetih živih barvah. So prvi produktno razvojni dobavitelj za Ikeo ter prvi na svetu, ki so na trg ponesli izdelke iz plastike v zlati in srebrni barvi.

Plastika Skaza 2

Foto: Plastika Skaza d.o.o.

Na predstavitvi so prikazali tudi razvojno pot njihovih blagovnih znamk. Kot zanimivost so izpostavili inovativni kuhinjski koš in hkrati kompostnih v enem, ki omogoča enostavno in stroškovno učinkovito ločevanje gospodinjskih odpadkov. Organko je izdelan iz odpadne plastične embalaže, rodil pa se je pred štirimi leti.

V okviru omenjene blagovne znamke sta letošnja novost novi liniji Cubix in Contessa, ki jih bo v kratkem mogoče najti na trgovskih policah v kar petih barvah. So plod načrtnega dela njihovega razvojnega oddelka, ki ima v podjetju vedno večjo vlogo.

 Plastika Skaza 1

Foto: Plastika Skaza d.o.o.