201602.26
0

Plastika Skaza izzvala študente Gea College

Plačana enoletna praksa in delo v inovativnem družinskem podjetju z 39-letno tradicijo Plastika Skaza ter enoletno mentorstvo s strani vodstva podjetja sta le dve od nagrad za študente Fakultete za podjetništvo Gea College, ki bodo najbolje opravili izziv, zastavljen s strani Plastike Skaza.

Gre za štirimesečno sodelovanje, ki študentom dodiplomskega študija omogoča veliko kariernih priložnosti, med drugim tudi priložnost zaposlitve takoj po diplomiranju ter pridobitev praktičnih izkušenj in odličnih referenc. Spopadli se bodo v štirih izzivih, za katere bodo morali najti čim boljšo rešitev. Po želji se bodo odločali za generiranje ideje za nov produkt, pripravo tržne analize za produkt, oblikovanje poslovnega modela ali izvedbo analize vedenja potrošnikov.

»Študente želimo spodbuditi, naj razmišljajo izven okvirjev. S svojo drznostjo, elanom in neobremenjenostjo lahko naše podjetje popeljejo na še višjo raven ter dlje od proizvodne in bližje razvojno-prodajni usmeritvi,« je na predstavitvi izzivov študentom povedala direktorica Plastike Skaza Tanja Skaza.

Vedno več podjetnikov se zaveda, kako pomemben je pretok znanja med industrijo in izobraževanjem. Sodelovanje med Plastiko Skaza in Gea Collegeom, podjetjem in izobraževalno ustanovo, je primer dobre prakse, ki mladim omogoča boljše zaposlitvene možnosti, predvsem pa učenje od najboljših.