201502.10
0

Plastika prihodnosti zbuja veliko zanimanje v tujini

Razstavni prostor Plastike Skaza, kjer je podjetje ponosno predstavilo izdeke Cuisine in Organko, je na sejmu v Birminghamu obiskal tudi veleposlanik Tadej Rupel, ki se je odzval na povabilo direktorice podjetja Plastika Skaza, Tanje Skaza.

Največ zanimanja so na sejmu Spring fair Birmingham, ki ga vsako leto obišče prek 60 tisoč obiskovalcev, poželi izdelki Cuisine, ki se ponosno predstavljajo z najnovejšimi barvnimi kombinacijami, prav tako pa je bilo izredno navdušenje tudi za koš Organko, ki v svojem razredu resnično nima konkurence. Direktorica Tanja Skaza ocenjuje prvo udeležbo podjetja na sejmu v Birminghamu za izredno uspešno. »Ponosna sem, da smo se kot razstavljalci lahko predstavili tudi na tem sejmu, ki vsako leto narekuje trende najpomembnejšim potencialnim kupcem, novim poslovnim partnerjem in distributerjem. Tako smo stopili korak naprej in izdelke predstavili občinstvu. Na ta način vstopamo v sam vrh prodajnih izdelkov v Eko industriji. In to je za nas veliko priznanje,« je povedala direktorica Tanja Skaza, ki je pred kratkim postala tudi Mlada menedžerka leta 2014.

Časten obisk veleposlanika na razstavnem prostoru

Za prav prijetno presenečenje in veliko čast pa je v Birminghamu poskrbel slovenski veleposlanik Tadej Rupel s soprogo, ki se je odzval povabilu na pogovor z direktorico podjetja Tanjo Skaza. Veleposlanik si je z zanimanjem ogledal tudi izdelke, med drugim tudi ekološki koš za biološke odpadke Organko. Direktorica Tanja Skaza je obisk označila za veliko čast, oba z veleposlanikom pa sta pogovor uspešno zaključila in se dogovorila za skupno sodelovanje ob prihodnjem obisku direktorice v Angliji.

Podjetje Plastika Skaza je svoje proizvode postavilo na ogled tudi v Frankfurtu in v Parizu, kjer so poželi veliko zanimanja in navdušenja med obiskovalci, arhitekti in notranjimi oblikovalci. V podjetju Plastika Skaza so tako samo še potrdili že znano dejstvo, da narekujejo sodobne trende prihodnosti že danes in tako predstavljajo plastiko prihodnosti, ki je združena v dveh edinstvenih linijah – v liniji Cuisine in v najbolj inovativnem slovenskem proizvodu brez konkurence, Organku.

Organko

Foto: Plastika Skaza