201502.03
0

Plastika prihodnosti, ki prihaja iz Slovenije, žanje uspehe

Podjetje Plastika Skaza se je pretekli teden predstavilo na enem največjih trendseterskih sejmov Maison&Objet v Parizu. Med slovenskimi podjetji so bili s tega področja edini, a so s sloganom “Plastika prihodnosti” vsekakor izstopali.

“Plastični izdelki so v današnjem obdobju zagotovo trend. V izdelke Cuisine smo vključili ravno to, kar si želi trg. Trend, dizajn in tudi  tako imenovano zdravo plastiko, saj nima primesi, kar pomeni, da je plastika brez melamina, del linije je pa celo iz recikliranega materiala. To je plastika prihodnosti,” je poudarila Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza.

Najbolj jih je presenetil izjemen obisk in povpraševanje. Številne obiskovalce, tako Francoze kot obiskovalce iz vzhodno-azijskih držav, je zelo pritegnil prav slogan tega podjetja. Prijetno sta jih presenetili tudi barvitost in estetska dovršenost izdelkov, najbolj pa je bil v ospredju njihov izdelek Organko, ki so ga poimenovali kar “pameten koš za dom”.

Na njihovem razstavnem prostoru jih je med drugimi obiskala slovenska veleposlanica v Franciji Veronika Stabej in jim ponudila pomoč pri širitvi na francoski trg.

Podjetje pa že uspešno nadaljuje niz predstavitev, saj se prav v teh dneh predstavlja na sejmu SPRING v Birminghamu.

Tanja Skaza in Veronika Stabej

Foto: Plastika Skaza