201612.21
0

Osebna socialna mreža je eden od ključev za uspeh

Je še eden v nizu nasvetov, ki jih je Joc Pečečnik v ponedeljek, 19.12.2016, mladim delil v do zadnjega kotička polni dvorani Pravne fakultete v Ljubljani.

Izredno uspešno predavanje ni pustilo ravnodušnega nobenega obiskovalca, saj je podjetnik in vizionar z mladimi delil številne izkušnje, podkrepljene z nasveti, ki jih je skozi leta trdega dela vztrajno nabiral. Poleg izčrpnega opisa svoje poti in poslovne zgodbe o uspehu, je podjetnik tokratno predavanje začinil z obilico praktičnih nasvetov, ki so skozi njegove resnične zgodbe dobili pravi pomen.

Pitbull proti miški

Joc Pečečnik je mlade, ki so na pragu dela in ustvarjanja, spodbujal k podjetništvu in razvoju novih poslovnih idej. Posebej je poudaril pomen dobrega poslovnega okolja in izjemne lokacije naše države, ki ponuja številne možnosti. Na podlagi številnih vprašanj je ponudil izjemne nasvete in opozoril, na kaj vse mora biti mlad podjetnik še posebej pozoren. Kaj je uspeh? Koliko dela in energije zahteva? Kje ste vi in vaše odločitve?

Proti koncu srečanja, ki ga zaradi izrednega interesa obiskovalcev kar ni bilo moč zaključiti, je zaokrožil z ugotovitvijo, da v osebnem in poslovnem življenju ne smemo lagati sebi in drugim ter da si je potrebno vselej zastavljati prava vprašanja, da bi lahko iskali in našli prave odgovore.