201408.14
0

Najnovejši Akrapovičev izpušni sistem dodatno poudari »temno stran« Yamahe

Podjetje Akrapovič je razvilo nov izpušni sistem linije Racing za Yamaho MT-07, motocikel priznane znamke, ki so ga pospremili s sloganom »Dark Side of Japan«.

Čudovito oblikovan zunanji plašč dušilca iz titana z izpušnim kolektorjem iz nerjavnega jekla poskrbi za novo dimenzijo že tako udarnega videza motocikla in prispeva k večji zmogljivosti, saj linija Racing zagotavlja odlično razmerje med ceno in optimalno zmogljivostjo.
Motocikel Yamaha MT-07 tako kot večji model MT-09 poskrbi za čisti užitek pri vožnji in izpolnitev želja. Najnovejši sistem podjetja Akrapovič poskrbi za še ostrejši in sodobnejši videz motocikla, ki odraža temnejšo in drznejšo plat japonske kulture.

Akrapovič Yamaha 1

Foto: Akrapovič

Akrapovičev izpušni sistem linije Racing (Titan) zaokroža videz motocikla MT-07, pri čemer se zunanji plašč iz titana popolnoma sklada s surovim videzom motocikla. Vendar pa izpušni sistem linije Racing ne poskrbi le za prodoren videz, temveč zagotavlja tudi številne prednosti. Manjša teža za 1,6 kg v primerjavi z originalnim izpušnim sistemom pripomore k večji zmogljivosti, pri čemer se moč poveča za 2,0 kW pri 9250 vrt./min, navor pa za 3,2 Nm pri 5600 vrt./min.

Akrapovič Yamaha 2

Foto: Akrapovič

Akrapovičev izpušni sistem linije Racing poleg videza in zmogljivosti poskrbi tudi za prepoznaven zvok, ki je značilen za vse izpušne sistema podjetja Akrapovič.

Sistem iz linije Racing podjetja Akrapovič predstavlja pomemben korak na področju predelave izpušnih sistemov. Zasnovan je po načelu plug-and-play (vklopi in igraj), kar pomeni, da dodatne nastavitve ali dodatni deli niso potrebni in da je mogoče na podlagi priročnih navodil sistem namestiti v približno 90 minutah. Sistem je homologiran z oznako EC in ECE, poleg tega podjetje Akrapovič zagotavlja odlično podporo prek mreže trgovcev.

Najnovejša linija Racing (Titan) zmogljivih izpušnih sistemov slovenskega podjetja Akrapovič poskrbi za čudovit videz, odličen zvok, večjo moč in manjšo težo Yamahe MT-07 ter tako zagotavlja lahkotnost motocikla s temne strani Japonske.