201503.27
0

Najboljši zaposlovalec med srednje velikimi podjetji je Plastika Skaza

Dnevnik je v četrtek, 26.03.2015, na Ljubljanskem gradu v sodelovanju s partnerji že osmič zapored izbral najboljše zaposlovalce med podjetji.

Priznanja najboljšim je podelila dr. Anja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Izmed 83 podjetij  (od tega 43 malih, 28 srednje velikih in 12 velikih), ki so se uvrstila na seznam najboljših zaposlovalcev izbora Zlata nit 2014, so bili za najboljše prepoznani podjetje List v kategoriji malih podjetij, velenjska Plastika Skaza med srednje velikimi podjetji ter Krka med velikimi podjetji.

V izbor Zlata praksa je bilo prijavljenih 19 zlatih praks, izmed katerih je metodološka komisija izbrala tri finaliste; Halcom, Eltec Petrol in Krka. Priznanje za zlato prakso je pripadlo podjetju Eltec Petrol za sistematično odkrivanje in razvoj “mladih upov”.

Slavnostne razglasitve so se udeležili tudi predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor, mladi up leta 2014 Manca Rupnik ter nastopajoči gostje kontratenor Žiga Lakner in flamenko skupina CoraViento.

FINALISTI SREDNJA PODJETJA

Foto: Finalisti med srednje velikimi podjetji, Arhiv Dnevnik d.d.