201411.20
0

Mladim ni vseeno

Uspešno predavanje Igorja Akrapoviča na Pravni fakulteti v Ljubljani z naslovom »Pot do uspeha« dodatno potrdil izjemen obisk študentov.

V Slovenian Business Clubu se zavedamo, da je mladim, ki so na pragu dela in soustvarjanja potrebno vrniti vero v uspešno pot podjetništva, jih spodbuditi pri razvoju poslovnih idej ter kreativnosti in učenju podjetništva, zato jim nameravamo pomagati, jih usmerjati in spodbujati preko organiziranih srečanj, podjetniških diskusij, okroglih miz, predavanj, delavnic…z mnogo koristnimi nasveti naših izkušenih in uspešnih podjetnikov.

S tem namenom je v sredo, 19.novembra 2014 na Pravni fakulteti v Ljubljani potekalo predavanje z naslovom »Pot do uspeha«, ko je lastnik podjetja Akrapovič, Igor Akrapovič mladim podrobneje predstavil svojo poslovno pot od samih, pogosto težkih začetkov, vse do današnje uspešnosti.

Pot do uspeha 3

Zanimivo in nadvse izčrpno predavanje je bilo več kot odlično obiskano, saj se ga je udeležilo preko 500 obiskovalcev, kar kaže na izjemno zanimanje mladih za tovrstne dogodke in predstavlja spodbudo klubu za tozadevni trud vnaprej v smislu nadaljevanja z organizacijo tovrstnih dogodkov.

Pot do uspeha 4

Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk in jih hkrati pozivamo, da spremljajo novice na naši spletni in Facebook strani, kjer bo pravočasno objavljenih več informacij o naslednjem dogodku v organizaciji kluba.

17. decembra 2014 se bo s svojo zgodbo predstavila podjetnica Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza iz Velenja in letošnja prejemnica laskavega naziva Zlata gazela 2014.