201503.30
0

Podjetje MKL Systems na sejmu Häuslbauermesse v Celovcu uspešno predstavilo novosti

MKL Systems je eden večjih proizvajalcev sekcijskih dvižnih garažnih vrat v Sloveniji. S proizvodnjo in montažo sekcijskih, garažnih in industrijskih dvižnih vrat se podjetje ukvarja že od leta 1999. V teh letih so opremili že preko 16.000 objektov. Podjetje razpolaga z 2500m2 proizvodnih in poslovnih ter skladiščnih površin, v katerih delo za proizvodnjo dvižnih garažnih vrat poteka po zahtevnih evropskih standardih (13241-1).

Kakovost zagotavljajo visoki dosežki na testiranjih v laboratorijih za ugotavljanje prepustnosti zraka, vode, vetrovne odpornosti ter toplote in zvočne izolacije. Prav na področju toplotne izolacije pa se podjetje ponaša z novostjo imenovano TERMALSafe. Gre za zmanjšano toplotno prevodnost garažnih vrat, primernih za nizkoenergetske objekte.

Thermalsafe door(2)

Pretekli mesec so svoje novosti predstavili na sejmu gradbeništva, prenove in varčevanja z energijo – Häuslbauermesse, ki je potekal v Celovcu in kjer so si obiskovalci na 35.000 kvadratnih metrih razstavnih površin lahko ogledali kar 460 razstavljavcev.

Poleg rešitve varčevanja z energijo TERMALSafe so avstrijski javnosti predstavili njihovo najnovejšo linijo pogonov dvižnih vrat LiftMaster ter sistem upravljanja in nadzora garažnih vrat na daljavo, ki deluje preko internetne linije in omogoča popoln nadzor nad stanjem vrat.

stena sejem