201504.20
0

Lotrič Meroslovje, Roto in Yaskawa na sejmu FORMA TOOL v Celju

Letos že 13. sejem FORMA TOOL nudi referenčen pregled inovacij, novosti, dosežkov, tehnologij, materialov, trendov in izzivov. Gre za enega največjih in najpomembnejših sejmov na področju industrije, ki bo potekal med 21. in 24. aprilom v Celju. FORMA TOOL skupaj s sejmi PLAGKEM, GRAF&PACK ter VARJENJE IN LIVARSTVO oblikuje strokovni industrijski četverček, na katerem se bo letos predstavilo več kot 650 direktnih in zastopanih razstavljavcev iz 31 držav.

12.Sejem Forma tool

Foto: 12. Sejem FORMA TOOL

Lotrič Meroslovje bo predstavilo njihovo vrhunsko tehnologijo merilnih strojev in orodja ter inovativnih meroslovnih rešitev, kot so COORD3 – tri osni merilni stroji (3D stroji), AFFRI – merilniki trdote, DR. SCHNEIDER MESSTECHNIK – optični merilni stroji, SYLVAC – ročna merilna orodja, TRIMOS – eno osni merilni stroji in višinomeri, BOCCHI – po meri narejeno ročno merilno orodje, LOTRIČ Metrology – senzorika za spremljanje okoljskih parametrov ter programski vmesnik za nadzor okoljskih parametrov QTree Log. Obiščite jih v dvorani  L1 Celjskega sejmišča, razstavni prostor 19.

Podjetje Yaskawa bo na ogled postavilo industrijske robote Motoman, za različne namene uporabe; varjenje, paletiziranje, strega, montaža, barvanje, čiščenje, t.i.cleanroom, za specialne aplikacije kot tudi za sistemske rešitve za varjenje na ključ z najvišjo možno kakovostjo delovanja.  Njihove visoko kakovostne rešitve na področju robotizacije procesov si lahko ogledate v dvorani L1 Celjskega sejmišča, razstavni prostor 28.

Roto spada med vodilna podjetja s proizvodnjo po tehnologiji rotomolding v Evropi in ima razvitih več tehnologij proizvodnje plastičnih izdelkov. Za izdelke izbirajo ustrezne materiale: LLDPE, MDPE, XLPE, PA, PP. Odpadni material 100% reciklirajo ga termično predelajo-oplemenitijo. Njihove izdelke, kot so čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilce olj, silose si boste lahko ogledali v dvorani L1 Celjskega sejmišča na razstavnem prostoru 68.

Vljudno vabljeni!