201406.06
0

Kreativnost pri Jezerških ne pozna meja

v Novice

Jezeršek gostinstvo je družinsko podjetje s 30-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih. Njihov trud je usmerjen v združevanje bogate kulinarične dediščine ter sodobnih spoznanj v kuharski umetnosti – to se odraža v celoviti skrbi za goste.

Na vsakem dogodku stremijo k popolnosti in celostnemu pristopu. Ponašajo se z različnimi uspehi, ki dokazujejo, da so na pravi poti in tako pestro paleto dejavnosti ohranjajo in širijo na nova področja. Zanimivi in predvsem izjemno kreativni so dogodki, ki se v okviru njihove organizacije odvijajo skozi vse leto.

Več o dogodkih na: http://www.jezersek.si/dogodki/


Ladjica okusov

Popolnoma nova izkušnja čaka majhne skupine željne užitkov na reki s čudovitim razgledom na Ljubljano in njeno predmestje. Spoznavanje vinske kulture je cilj gostitelja, ki gostom predstavi slovenske vinorodne pokrajine in ponudi v pokušino izbrana vina. Hladni prigrizki, ki spremljajo vinsko degustacijo, so lokalne specialitete kuharskih mojstrov Jezeršek cateringa.

Ladijca okusov 

Foto: Borina Mišica za Jezeršek gostinstvo d.o.o.

Večerja na zajli

Kulinarično doživetje v separejih kabinske žičnice Krvavec, ki ga ob razpisanih terminih skozi celo leto pripravijo kuharski mojstri restavracij Dvor Jezeršek in Krištof. Največ 4 osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini.

 Večerja na zajli

Foto: Anže Furlan za Jezeršek gostinstvo d.o.o.

Navidezna poroka

Na Dvoru Jezeršek so marca prvič organizirali inovativni dogodek Navidezna poroka, ki je kombinacija resnične poroke, zabave in najbolj atraktivnih poročnih trendov. V vlogi svatov ste lahko priča unikatnemu poročnemu obredu in slavju na Dvoru Jezeršek, kjer bo vse potekalo, kot na pravi poroki. Pripravili bodo trendovsko poročno dekoracijo, ženina in nevesto oblekli od glave do pet in poskrbeli za vrhunsko kulinariko. Seveda pa ne bodo manjkali niti poročni fotografi, glasbena skupina, DJ in poročna torta…Naslednji termin je planiran jeseni.

 Navidezna poroka

Foto: Studio528 za Jezeršek gostinstvo d.o.o.

Odprta Kuhna

Od meseca marca pa vse tja do oktobra ob petkih lahko njihove okusne kulinarične dobrote poskusite na Pogačarjevem trgu v Ljubljani. Vsak petek v centru prestolnice zadiši po odličnem carskem pražencu z jabolčno čežano (šmornu) in vampih po tržaško.

Foto Jaka Birsa Odprta kuhna

Foto: Jaka Birska za Odprto kuhno

Knjižnica pod orehi

Knjige lahko prebirate v naravi, v sproščenem in mirnem okolju ter hkrati uživate v toploti sončnih žarkov ob hladni, osvežilni pijači. Na Dvoru Jezeršek so vse tja do meseca septembra uredili prav poseben bralni kotiček pod drevesom. Na njihovih knjižnih policah boste našli vse, od poezije, romanov, kratkih zgodb, otroških pravljic, revij,…