201508.25
0

Kmetijsko-živilski sejem AGRA 2015

AGRA se bo s svojo 53. ponovitvijo od 22. do 27. avgusta 2015 potrdil kot najpomembnejši mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji ter v sosedski regiji Avstrije, Hrvaške in Madžarske.

Izbranim ciljnim skupinam poslovnežev, strokovnjakov ter najširši množici potrošnikov in uporabnikov bo predstavil vrhunske dosežke s področja pridelave, predelave in ponudbe prehrane, kmetijske mehanizacije, gozdarske tehnike, pakiranja in izobraževanja.

Prijavljeni razstavljavci in zaključne priprave obetajo, da bo AGRA 2015 sejem presežkov. Letošnje leto bo obeležil kot Mednarodno leto prsti, Mednarodno leto svetlobe in tehnologij povezanih s svetlobo ter Evropsko leto za razvoj. V razvojnih, gospodarskih in kulturnih prizadevanjih bo z matično domovino povezal Slovence, ki živijo v zamejstvu. Vrhunske ponudnike mehanizacije in opreme za kmetijstvo, prehrane in vina, tehnologije za prehransko industrijo ter vladne, stanovske in izobraževalne institucije bo predstavil izbranim ciljnim skupinam poslovnih partnerjev in najširši množici potrošnikov.

Trend rasti slovenskega kmetijstva, gospodarstva in trajnostno usmerjene samooskrbe bo v mednarodnem prostoru promoviral z obsežno sejemsko razstavo, s številnimi poslovnimi in strokovnimi posveti, na živih predstavitvah najkakovostnejših dosežkov ponudnikov kmetijskih, gozdarskih in živilskih tehnologij, pridelovalcev in rejcev ter z bogatim programom spremljevalnih dogodkov.

Med 1785 razstavljavci iz 30-ih držav na skupno 69.500 kvadratnih metrov razstavnih površin bodo svojo ponudbo in znanja širili tudi člani Kluba slovenskih podjetnikov, katerih ponudbo si lahko ogledate vse do konca tedna.

MKL SYSTEMS, d.o.o, hala C1, razstavni prostor 702

PARADAJZ, d.o.o., hala A, razstavni prostor 123

POS ELEKTRONČEK, d.o.o., hala A1, razstavni prostor 204

ROLTEK, d.o.o., hala C1, razstavni prostor  712

ROTO, d.o.o., hala Z3, razstavni prostor 3011

Sejem AGRA 2015

Sejem AGRA je tudi uradno odprt.

Fotografije: Pomurski sejem d.d.