201505.22
0

Kava s podjetnikom Mihaelom Blažičem

Nadvse dobrodošel dogodek za mlade »Kava s podjetnikom« je v četrtek, 21.05.2015, potekal pri podjetju Blažič Robni trakovi d.o.o., kjer je člane sprejel Mihael Blažič, podjetnik ter direktor tega družinskega podjetja z več kot 150 zaposlenimi pri nas in v tujini.

Podjetje Blažič, robni trakovi pohištveno industrijo že 28 let oskrbuje z različnimi materiali za pohištvo. Njihova dejavnost ni le distribucija, pri lastni proizvodnji so specializirani za robne trakove in na tem področju veljajo za enega vodilnih ponudnikov v Evropi.

Blažič, robni trakovi 2

Po letih hitre rasti se je podjetje razširilo tudi na tržišče držav nekdanje Jugoslavije, z nakupom specializiranega podjetja (dobavitelja) v Nemčiji pa so pridobili mednarodne trge od Južnoafriške republike do skandinavskih držav.

Po izčrpnem ogledu podjetja in poslovanja je direktor podjetja g. Mihael Blažič z mladimi člani v izredno sproščenem vzdušju skozi lastno zgodbo o uspehu delil svoje poslovne izkušnje. Podjetništvo ter aktualni problemi in izzivi, s katerimi se sooča podjetje, sta bili tudi tokrat osrednji temi pogovora.

Blažič, robni trakovi 3

Fotografije: Klub slovenskih podjetnikov