201504.28
0

Kava s podjetnikom Igorjem Akrapovičem

Mladi člani kluba so se v petek, 24.04.2015, odpravili iz Ljubljane proti Ivančni Gorici, kjer jih je pričakal lastnik podjetja Akrapovič d.d. g. Igor Akrapovič.

Podjetje Akrapovič v Sloveniji in svetu velja kot inovativno in visokotehnološko podjetje, ki pri oblikovanju izpušnih sistemov uporablja najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Tokrat smo za mlade člane pripravili nekoliko drugačen dogodek – ogled prvaka med izpušnimi sistemi, podjetja Akrapovič d.d. Člane sekcije mladih sta sprejela lastnik podjetja g. Igor Akrapovič in izvršni direktor g.Uroš Rosa. V sproščenem vzdušju sta predstavila njihovo poslovanje ter z mladimi delila svoje izkušnje. Razglabljali so o podjetništvu ter aktualnih problemih, s katerimi se uspešni podjetniki soočajo.

Po kavi ter izčrpni predstavitvi so dogodek nadaljevali v Črnomlju, kamor podjetje seli večji del proizvodnje in kjer so si člani Youth Slovenian Business Cluba z veseljem ogledali še njihove nove prostore ter se podrobneje seznanili s proizvodnim procesom, ki vključuje izdelavo karbonskih zaključkov, izdelavo cevi, preš, krivilk in najpomembnejšo varilnico.

Izredno zanimiva izkušnja za mlade se je zaključila v pozitivnem vzdušju in pričakovati je lahko še več podobnih dogodkov za mlade.