201405.29
0

Izjemen interes študentov za sekcijo »Mladi člani SBC«

Klub slovenskih podjetnikov se zaveda, da je mladim, ki so na pragu dela in soustvarjanja  finančne situacije Slovenije v prihodnje, potrebno vrniti vero v uspešno pot podjetništva, zato jim namerava pomagati, jih usmerjati in spodbujati k inovativnosti in podjetništvu preko organiziranih srečanj, podjetniških diskusij, okroglih miz, podjetniških praks, obiska sejmov, predavanj, delavnic…ipd.

Tako je v sredo, 28.05.2014 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani potekalo predavanje »Povezani do uspeha«, na katerem je direktor Kluba slovenskih podjetnikov, g.Uroš Slak mladim podrobneje predstavil namen in vizijo kluba, cilje in program za študente ter jih seznanil z vsemi dejavnostmi, ki jih bo klub izvajal za mlade člane.

Srečanje je bilo dobro obiskano, kar kaže na izjemen interes študentov za sekcijo »Mladi člani SBC«, kar klubu predstavlja še dodatno motivacijo za pomoč nadebudnim in volje polnim “bodočim podjetnikom”.

Ob koncu predstavitve je sledila debata ter priložnost za vprašanja študentov na temo predavanja, trenutnega stanja v gospodarstvu ter izmenjava mnenj.

Vabljeni vsi mladi, da se nam pridružite!

Spremljate nas lahko tudi na:

Facebook official page

Twitter official page

LinkedIn company page