201806.22
0

Iščete dober kader? Ažurne informacije na 2. SBC Akademiji

Z izjemnimi poznavalci smo v Klubu slovenskih podjetnikov za drugo SBC Akademijo pripravili tematiko »Kako do dobrih kadrov ta hip?«, ki bo 4.7.2018, od 13. do 16.ure.

Osebni podjetniški recept nam bo zaupal prvi manager podjetja Akrapovič, Uroš Rosa.  O tem kako do dobrih kadrov iz Hrvaške pa nam bo zaupal direktor podjetja Kovis, Alen Šinko.

Konkretno o tem, kako uloviti talente iz tujine in kje iskati najbolj iskane profile kadrov, bosta govorili Ksenija Štrukelj, direktorica iskanja in selekcije & razvoja talentov, Adecco H.R., d.o.o. in Damjana Košir, direktorica področja zaposlovanje, Zavod RS za zaposlovanje.

Ker se najhitreje in največ naučimo prav iz izkušenj drugih, bomo prisluhnili 5 podjetniškim receptom članov SBC- Kluba slovenskih podjetnikov, ki so s svojimi potezami premikali meje kadrovskega zemljevida.

S prve roke se bomo seznanili z izkušnjo podjetja Magneti, ki je svojo kadrovsko sredino obogatil z doktorantoma iz Egipta in Indije (dr. Irena Škulj, vodja razvoja za redke zemeljske magnete, Magneti d.d.).

V podjetju RLS so dobre kadre našli celo iz Kitajske in Južne Koreje (Ilijana Šuligoj Javornik, direktorica kadrovskega področja, RLS d.o.o.).

Kako je program Erasmus lahko tudi sredstvo za iskanje kakovostnih kadrov, nam bo zaupala predstavnica podjetja Tiko Pro (Kristina Kočet Hudrap, direktorica, Tiko Pro).

Iz izkušnje podjetja Polycom bomo spoznali, kako najti in usposobiti kadre za digitalizirano, pametno tovarno (Gregor Arsič, vodja operativne proizvodnje, Polycom d.o.o.).

Kako že v času šolanja navdušiti mlade za dejavnost, ki jo opravljate, nam bo povedal predstavnik podjetja Krevzel instalacije (Tadej Rampre, direktor, Krevzel instalacije d.o.o.).

Več informacij in prijave na http://sbcakademija.si/

Vljudno vabljeni!