201608.17
0

Intrix poletna šola 2016

Podjetje Intera je za svoje obstoječe in bodoče uporabnike pripravila sklop predavanj, na katerih vam bodo uporabo Intrixa predstavili na nekoliko drugačen način. Spoznali boste lahko vse od trikov in nasvetov za lažjo in hitrejšo uporabo, do možnih razširitev, ki so jih razvili za specifične potrebe njihovih naročnikov.

Program Intrix CRM ureja bazo strank in kontaktnih podatkov na enem mestu, priprava in izvajanje marketinških akcij (pošiljanje kataloga, pošte, mailinga) pa je s tem zelo enostavna. V CRM-ju lahko spremljate tudi vsa povpraševanja in poskrbite, da so tudi realizirana z nakupom. Vse aktivnosti, ki jih opravljate s svojimi strankami, so tako lahko organizirane, pregledne in dostopne vsem vašim sodelavcem. Ker program Intrix CRM deluje v oblaku pa boste lahko do vseh teh podatkov prišli kjerkoli in kadarkoli, na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici.

Termin: od 22. do 26. avgusta 2016, vsak dan ob 9. uri.

5 dni. 5 tem. 5 strokovnjakov. Brezplačno.

5 predavanj, na katerih vam bodo uporabo Intrixa predstavili na način, ki ga mogoče še ne poznate. Izvedeli boste koristne nasvete za lažjo in hitrejšo uporabo ter spoznali novosti in razširitve, ki so jih razvili za specifične potrebe njihovih naročnikov.

Program

1. dan: Osvežimo osnove Intrixa

2. dan: Najboljše prakse uporabe mobilne aplikacije za iOs in Android

3. dan: Delo s priložnostmi in kampanje

4. dan: Odgovori na pogosta vprašanja uporabnikov ter triki in nasveti

5. dan: Specialne rešitve in novosti

Več informacij in prijave na povezavi: https://www.intrix.si/poletna-sola/