201608.01
0

Interblock v Sydney z najboljšimi inovacijami v panogi

Na največjem avstralskem igralniškem sejmu »Australasian Gaming Show – AGE 2016«, ki bo potekal med 09. in 11. avgustom v Sydneyu, se bo na več kot 17.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo preko 200 razstavljavcev. Kot eden vodilnih proizvajalcev igralnih aparatov se bo predstavilo tudi podjetje Interblock, ki z nenehnimi vlaganji v razvoj in uvajanjem najnovejših tehnologij premaguje konkurenco na novih in uveljavljenih trgih in je s svojimi produkti navzoč že v več kot sto državah.

Redna udeležba na sejmih po vsem svetu jim omogoča, da pridejo v neposreden stik s kupci, hkrati pa njihove rezultate vlaganj v razvoj in novosti opazijo neodvisni strokovnjaki, ki vsako leto podeljujejo nagrade za inovativnost. Podjetje bo na omenjenem sejmu predstavilo njihovo G5 MiniStar Roulette, ki je v preteklosti že prejela nagrado za najsodobnejši in najinovativnejši izdelek na trgu in jo vsako leto podeljuje Casino Journal (»Top 20 Most Innovative Products« Award). Sejemski predstavitvi pa bodo dodali še cel nabor izdelkov iz njihove zadnje modularne linije produktov Diamond: Diamond Roulette Generator, Diamond Dice Generator in Diamond Virtual Game Generator.

Interblockova Diamond linija produktov je sistem, prvi take vrste, saj omogoča kupcem, da po meri prilagodi izdelek na osnovi poznavanja njihove baze igralcev. Paleta iger je izjemno široka od Rulete, Baccarat, tudi Craps, Blackjack, Sic-Bo, Big Six, Big 3 Six in Keno igre. Diamond produkti so na voljo v treh različicah, kot živa igra z delilcem, avtomatizirana in z video generatorjem.

Ekipa podjetja se vnovične udeležbe na sejmu že zelo veseli in predvsem verjame, da bodo kupci prepoznali dodano vrednost njihovih modularnih in inovativnih izdelkov.

Interblock Sydney

Fotografije: Interblock d.d.