201601.29
0

Interblock v novo leto še prodorneje

Svetovno znani Interblock® še naprej gradi na svoji 25-letni zgodovini inovacij. Podjetje se bo med 2. in 4. februarjem 2016 že 19. leto zapored predstavilo na največjem igralniškem sejmu ICE Totally Gaming v Evropi, tokrat na razstavnem prostoru S4-210.

Prikazali bodo svoj širok izbor elektronskih namiznih iger, stranskih stav, informacijskih zaslonov ter ostalih funkcionalnosti. Med drugim tudi njihovo najnovejšo inovacijo MiniStar String, ki obsega tri igralne postaje, ki se lahko omogočijo na oddaljeni lokaciji in operaterjem omogoča enostavno dodajanje in priključitev igralnih postaj na obstoječe izdelke MiniStar.

Podjetje še naprej predstavlja visok standard s svojimi vodilnimi inovacijami. Ponovno bodo izpostavili njihovo revolucionarno hibridno Pulse Areno, ki predstavlja najnovejše trende v igralništvu, z interaktivnostjo in zabavo pa ustvarja razburljive igre za neponovljivo izkušnjo. To neprekosljivo avdio vizualno doživetje je vso pozornost ukradlo že na lanskoletnem sejmu Global Gaming Expo v Las Vegasu.