201510.09
0

Interblock uspešno predstavil svoje inovacije v Las Vegasu

Podjetje Interblock je tudi letos izredno uspešno predstavilo svoje izboljšave ter inovacije na sejmu G2E (Global Gaming Expo) v Las Vegasu. Med 28. septembrom in 1.oktobrom so obiskovalce seznanili z najnovejšimi in najnaprednejšimi igralimi aparati, ki slovijo po izjemni inovativnosti in dizajnu.

Podjetje Interblock, ki letos slavi že 25 leto obstoja, je med drugim predstavilo novost, revolucionarno Pulse Areno. Gre za prvi hibrid, ustvarjen ne le za nove generacije igralcev, pač pa tudi za vse, ki si želijo izboljšav.

Ta skupaj z Interblockovimi luksuznimi elektronskimi igralnimi aparati predstavlja neprekosljivo avdio vizualno doživetje, ki bo zagotovilo predvsem strateški pristop pri ciljnih uporabnikih. Patentiran in dinamičen izdelek z več igrami, živimi DJ-ji ter krupjeji omogoča prilagoditev na poljubno velikost prostora.

Interblock Pulse Arena 2

Fotografije: Interblock d.d.

“Že desetletja operaterji in dobavitelji razmišljajo o tem, kako bo izgledala prihodnost igralništva. Z Interblockovim projektom Pulse verjamemo, da smo na to vprašanje odgovorili. Prihodnost iger na srečo je bolj socialna in bolj interaktivna,”je njene lastnosti in prednosti povzel izvršni direktor podjetja John Connelly.